Om oss

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss.

Våre ansatte og avdelinger:

Våre ansatte og avdelinger:

Sunnmøre Caravan As og Nordfjord Caravan er søsterselskaper med avdelinger i Ålesund, Volda og Stryn. Begge bedriftene våre er medlem av NCB - Norges Caravanbransjeforbund. Vi er til sammen 22 ansatte med mange års erfaring innen bobil- og caravanbransjen.

Våre merker:

Våre merker:

Vi er autoriserte merkeforhandlere av Adria, Kabe, Hobby, Fendt, Rapido, Itineo, Dreamer, Sun Living, Morelo og Camp-lett. Vi har et stort utvalg av verkstedkontrollerte vogner og biler med garanti. Dette gir deg som kunde trygghet og valgfrihet.

Beliggenhet:

Sunnmøre Caravan As har en avdeling rett ved i Sjøholt, Ålesund. Og en avdeling i Furene, Volda. Nordfjord Caravan har en sentral beliggenhet midt i sentrum av Stryn. Se veibeskrivelse på vår hjemmeside: sunnmorecaravan.no

Innbytte:

Vi tar innbytte av det meste av bobiler og campingvogner. Dersom du ønsker tilbud av oss med innbytte av din bil eller vogn, så ta kontakt med oss så setter vi opp dette til deg. Ha gjerne klart litt informasjon om bilen/vognen du ønsker at vi skal ta i innbytte. Ønsker du innbytte, så ta kontakt med oss slik at vi kan få den informasjonene vi trenger for å gi deg en mest mulig rett pris. Før endelig handel gjennomføres takseres bilen/vognen.

Verksted:

Vi har verksted på våre avdelinger i Stryn og Ålesund. Vi utfører service, vedlikehold og reparasjoner på alle merker.

Dele- og utstyrsbutikk

Vi har også dele- og utstyrsbutikk på alle avdelingene våre. Her finnes det meste innen dele og campingutstyr. Og skulle det være noe vi ikke har på lager, så bestiller vi dette til hver enkelt fra våre leverandører.

Sunnmøre Caravan på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg oss på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Sunnmore Caravan benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.