Om oss

Sunnmøre Caravan AS - en av distriktets ledende forhandlere

Sunnmøre Caravan AS ble stiftet i mars 2014. Etablert i Ørskog kommune i 2014 og etablert salgslokale i Stryn 2016. Vi har følgende merker, Campingvogner: Adria, Kabe, Hobby, Fendt og Camp-Let. Bobiler: Adria, Kabe, Rapido, Dreamer, Itineo, Morelo, Sun Living.

Om oss

Nytt og brukt

I tillegg til alle de nye modellene fra KABE, Adria og Sun Living tilbyr Sunnmøre Caravan også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Sunnmøre Caravan er gjennomgått og fått service før leveranse. Her finns et autorisert KABE- og Adria-verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Velassortert tilbehørsbutikk

I tilknytning til utstillingshallen finns en fullsortert butikk fra KAMA Fritid, fylt med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr.

Veletablert firma

Sunnmøre Caravan er et veletablert og velkjent firma med mange år innen bransjen. Vi er i Stryn og Ørskog med 14 ansatte som står på for at kunder skal få en god opplevelse enten det gjelder service, eller kjøp/bytte av bobil, campingvogn eller henger. Man har mange gjenkommende kunder og i årenes løp har tillitsfulle relasjoner blitt skapt med kjøpere i flere generasjoner. Velkommen inn til oss og titt inn blant våre fritidskjøretøy!

Sunnmøre Caravan på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Sunnmøre Caravan på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra KABE.