KABE-Dager 7 – 13 mai

Fremdeles enheter på lager for levering til ferien!

Førdelaktige priser eller utstyrs leveranser.

Ta turen til våre anlegg på Sjøholt eller Stryn. Kjempetilbud på utvalgte KABE modeller. Velg mellom førdelaktige priser eller enda større utstyrs leveranser. Som for eksempel takmontert AC, Cinderella toalett, mover osv!

førdelaktige priser eller enda større utstyrs leveranser - Kabe

OPPLEV KABE

En KABE-campingvogn eller bobil er en investering i kvalitet på minst to måter – livskvalitet og produktkvalitet. KABE har alltid søkt etter det beste materialet og konstruksjon. Mange finurlige, innovative og patenterte løsninger har i løpet av årene bidratt til at mennesker i hele Europa lever et bedre og mer bekvemt fritidsliv med sin KABE. I hver KABE finns mange patentsøkte konstruksjoner og smarte løsninger som de har utviklet selv. Forskjellen kanskje ikke synes direkte, men den merkes.

OPPLEV KABE

Där vi selv vil bo

KABE har skapt campingvogner og bobiler som de selv vil bo og leve i med ergonomisk formede sofaer, stillbare senger med spiralmadrass, fleksibelt kjokken uten kompromisser og tekstiler av hoyeste kvalitet.

Där vi selv vil bo - Kabe

Unike egenskaper

KABE har utviklet ulike modellprogram, hver og ett med unike egenskaper. Uansett om du velger en litt mindre campingvogn eller bobil eller en stor modell kan du være sikker på å få året rundt-komfort, høy kvalitet, trygghet og smarte løsninger. For oss er det selvfølgeligheter som de aldri firer på.

Unike egenskaper - Kabe

KABE har gått hele veien i bestrebelse etter å fylle våre campingvogner og bobiler med så mange smarte løsninger, funksjoner og bekvemmeligheter som mulig. For at du skal få det aller beste.

Aller beste - Kabe

Over 60 år med campingvognproduksjon

Over 60 år med campingvognproduksjon i smålandske Tenhult har gitt KABE kunnskaper og erfaringer som ligger til grunn for all deres produksjon. Vi har under årene lært oss hvordan campingvogner og bobiler for vårt klima skal se ut. KABE har suksessivt forbedret og forfinet alle detaljer – isolering, ventilasjon, varmesystem, vinduer, møbelkonstruksjon og innredning.

Kvalitet og sikkerhet, form og funksjon gjennomsyrer hele produksjonen. Med hjelp av skikkelig yrkesutøvere, dyktige teknikere og et ultramoderne anlegg kan vi i dag bygge opp til 2 000 campingvogner og 800 bobiler per år – og vi er stolte over at vi fremdeles finns i Småland.

Over 60 år med campingvognproduksjon - Kabe

Vinner i European Innovation Award 2017

KABEs prisbelønte manøvreringspanel KABE SMART D, overvåker alt i din campingvogn eller bobil. Herfra kan du styre belysning, AC, varmepanne eller temperatur og valgt tilbehør som for eksempel cityvann. Du kan se ferskvannsnivå, spillvannsnivå og batterispenning. Systemet har også flere alarmfunksjoner som minner deg om når det er tid for å ta service eller om en sikring er løst ut. Standard på Royal, Hacienda og Imperial samt alle KABE Travel Master bobiler.

Smart D - Kabe

Velkommen til oss!

*Med reservasjon for evt. sluttsalg, feilskrivinger og endringer.
Lokale avvik kan forekomme.

Sunnmøre Caravan på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg oss på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Sunnmore Caravan benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.